• header1

  Ons voornaamste doel: u een onvergetelijke motorreis te bezorgen tegen de allerlaagste all-in prijs! Our main objective:
  contributing to the success of an unforgettable motorbike holiday... yours!

 • header2

  Al sinds 1997 het meest persoonlijke advies voor uw motoravontuur! Personal travel advice since 1997!
  Contact our experienced multi-lingual travel consultants

 • header3

  Duidelijke en eerlijke informatie van ervaren Nederlandstalige reisadviseurs Honest and useful travel information
  and the best rates!

 • header4

  Motorhuur en tours in Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, Canada en Afrika Motorcycle hire
  in Australia, New Zealand, America, Canada and Africa

 • header5

Aussie Rider (anno 1997) heeft een nieuwe site!

Aussie Rider is al sinds 1997 aktief in de motorverhuur in Australie en Nieuw Zeeland.   In Australie waren wij destijds een van de eerste boekingsagentschappen voor verhuur en tours.  We hebben in al die jaren als Nederlanders in het buitenland een Australisch verhuurbedrijf gemanaged, runnen al lange tijd een succesvol boekingsagentschap voor 4×4 voertuigen, campers en motorhomes in Australie, Nieuw Zeeland, Afrika en de USA / Canada, maar toch zijn we pas aan de derde versie van onze Motorhuurwebsite aanbeland in die ruim 21 jaar!   Deze nieuwe site was dus erg hard nodig en we zijn blij dat hij eindelijk online kan.   We hebben hem uitgevoerd in dezelfde, zeer eenvoudige en makkelijk te navigeren stijl zoals men die gewend is van onze andere twee, uitermate succesvolle websites: www.TotallyCampers.nl en onze 4×4 website:  www.Totally4wdCampers.com/nl/
Niets overdreven technisch, gewoon een eerlijke, simpele en overzichtelijke site via welke je met ons in contact kunt komen.  Dat is hoe wij het prefereren: in de emailwisselingen en eventueel telefoongesprekken die volgen kunnen we je veel beter persoonlijk van dienst zijn.

Wij vragen je vriendelijk om nog wat geduld terwijl wij de site nog verdere invulling geven.   Nog niet alle hoekjes en plekken zijn al gevuld met informatie, maar we komen er wel!
Indien je niet direkt vindt waar je naar op zoek bent, neem dan even contact met ons op via het contactformulier (zie het menu hierboven) en stel je vraag.  We komen er dan meestal dezelfde dag nog op terug vanuit ons kantoor hier in Australië.

Cookie-instellingen

Onze website gebruikt functionele en analytische cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen