• header1

  Ons voornaamste doel: u een onvergetelijke motorreis te bezorgen tegen de allerlaagste all-in prijs! Our main objective:
  contributing to the success of an unforgettable motorbike holiday... yours!

 • header2

  Al sinds 1997 het meest persoonlijke advies voor uw motoravontuur! Personal travel advice since 1997!
  Contact our experienced multi-lingual travel consultants

 • header3

  Duidelijke en eerlijke informatie van ervaren Nederlandstalige reisadviseurs Honest and useful travel information
  and the best rates!

 • header4

  Motorhuur en tours in Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, Canada en Afrika Motorcycle hire
  in Australia, New Zealand, America, Canada and Africa

 • header5

Introducing…

 

 

Aussie Rider Adventure Travel – TotallyCampers – Totally4wdCampers

onderdeel van TotallyCampers International pty ltd
Australian Company Number (ACN)  634 638 805
Australian Business Number (ABN)  77634 638 805
administratiekantoor en postadres:  3 Alfred St, Coburg VIC 3058, Australië
telefoon:  +61 3 90174810 of +31 085 0020944
email:  info@AussieRider.com
Australian Business Number (ABN)  85523055412
LOGO-NCCA   Lid van de Netherlands Chamber of Commerce in Australie.

  contactpersoon buitenland- Australie.  meer info

Aussie Specialist with Tourism Australia
Onze achtergrond en werkwijze

Het Australische bedrijf Aussie Rider Adventure Travel is een van de grotere aanbieders voor Nederland en België van huurmotoren in Australië en Nieuw Zeeland en tegenwoordig tevens in Canada, Amerika en Zuid Afrika.
Aussie Rider is opgericht in 1997 door Nederlandse migranten in Australië,  Ester Maas en René van Zuijlen.  Beiden met een grote voorliefde voor motorrijden en een gedegen ervaring en HBO opleiding in Tourism Management.  Voor 1997 waren de eigenaars van het bedrijf al aktief in het toerisme, o.a. in de reisburobranche.

Ester en René in 1997

 

Sinds 2001 zijn zij tevens officieel zgn.  ‘contactpersoon’ voor de ANWB Alarmcentrale voor de Australische staten Victoria en Zuid-Australië.  ANWB leden die onverhoopt in Australie in de problemen komen kunnen via de ANWB altijd bij ons terecht voor allerhande praktische en persoonlijke bijstand.
Samen met een enthousiaste groep medewerkers zijn Ester en René nog steeds volledig werkzaam binnen Aussie Rider  en het op camper- en 4×4 huur gerichte Totally Campers en de kans is groot dat u door een van hen per email of telefoon wordt geholpen bij het organiseren van uw reisavontuur.

 

 

 

 

Onze voordelen

 • Zeer gedegen vakkennis in de toeristische sector
 • Sinds 2017 zijn wij onderdeel geworden van de Australische BikeRoundOz groep, de overkoepelende organisatie voor alle motorhuur en tours in Australie.
 • Altijd bereikbaar en bereid om u te voorzien van duidelijke informatie per email of telefoon
 • Indien u naar Australie of Nieuw Zeeland reist:  wij bevinden ons in dezelfde tijdszone, dus altijd bereikbaar voor u!
 • De directie is officieel ANWB Alarmcentrale contact voor South Australia en Victoria, Australië  meer info op onze TotallyCampers website
 • Aussie Rider medewerkers zijn officieel Australia-Specialist bij het Australisch Touristenburo, hetgeen een hoog kennisnivo garandeert.
 • De laagste prijzen, continu gegarandeerd door direkt persoonlijk kontakt tussen de verhuurbedrijven en ons kantoor Down Under
 • Veel motoren worden regelmatig door ons personeel getest.
 • Wij bezoeken regelmatig verhuurdepots om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en het personeel daar te leren kennen
 • Wij staan in dagelijks direct persoonlijk contact met alle managers en reserveringsmedewerkers van de verhuurbedrijven, dus snelle aktie
 • Uw contactpersoon denkt aktief mee met uw reisplanning. (bijv. afstanden, route en regenseizoen)
 • Ons personeel reist meerdere malen per jaar door heel Australie, per motor, 4wd en per camper en delen de opgedane kennis graag met u.

 

Risicoloos boeken:  Slechts aanbetaling bij boeking, restbetaling voldoet u pas later

Wij vragen u pas om de aanbetaling te voldoen, nadat wij de motor van uw keuze hebben bevestigd bij onze leveranciers. U zult ongetwijfeld aanbieders op het internet tegengekomen zijn waarbij direkt bij boeking online om creditcardgegevens gevraagd wordt. Maar al te vaak horen wij van reizigers dat men dan kort daarna hoort dat het voertuig niet meer beschikbaar was en men een ander, vaak duurder exemplaar dient te boeken met de -reeds gedane- aanbetaling. Wij werken niet zo en bij ons kunt u totale openheid verwachten omtrent de gang van zaken. Nederlandse en Belgische klanten kunnen hun aanbetaling eenvoudig in Euro’s storten op onze Nederlandse RABOBANK rekening, maar pas nadat wij uw boeking hebben bevestigd!  Wij vragen u zoals opgemerkt nooit om direkte betaling bij het invullen van uw boekingsformulier.  Bij kleinere boekingen kan het wel noodzakelijk zijn om de relatief lage huursom ineens te voldoen.

Aussie Rider / Totally Campers, is in 1997 opgericht in Melbourne door Nederlandse migranten,  iets waar wij onszelf regelmatig met gepaste trots aan herinneren!
Het bedrijf is geregistreerd in Australië onder Australian Business Number 85523055412 (Business registry, de Australische KvK).

Het bedrijf valt onder de stringente Australische bedrijfswetgeving en kan derhalve geen lid zijn van het puur Nederlandse ANVR/SGR omdat dit alleen is voorbehouden aan Nederlandse reisburo’s die reissommen in zijn geheel, vooraf, van de klanten innen.  Wij blijven buiten de geldstroom en u als klant loopt derhalve geen enkel risico omdat de restbetalingen in vrijwel alle gevallen pas later direkt aan het verhuurbedrijf voldaan worden.

U betaalt slechts een bescheiden aanbetaling  om de boeking te bevestigen, dat kan gewoon op onze bedrijfs-Rabobankrekening in Nederland, of per creditcard indien u dat wenst.  Het restbedrag voldoet u pas later, in de meeste gevallen een maand voor vertrek, rechtstreeks aan het verhuurbedrijf.

 

 

Welkom bij de grote groep zeer tevreden klanten die u voorging…   Welkom bij

Aussie Rider Adventure Travel !